Schade

Schade

Herstel aan personenauto’s en bedrijfswagens

Wanneer u autoschade heeft helpen wij u graag. Per schade bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor het verhalen op de verzekering en controleren we de gegevens die daar voor nodig zijn. Als het mogelijk is verhalen we de kosten gelijk op de verzekeraar en dit maakt het voor u wel zo gemakkelijk. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van een leenauto. Ook voor ruitschade kunt u bij ons terecht. Het raam kan gerepareerd of vervangen worden.

We gebruiken moderne technieken voor het herstel van uw auto zodat het zo snel en efficiënt mogelijk kan worden gewerkt. Ook het vervangen van onderdelen word zorgvuldig uitgezocht. Indien mogelijk word er gebruik gemaakt van gebruikte onderdelen. Dit is om zo duurzaam mogelijk te herstellen. Na herstellen van uw auto controleren we ook uw bandenspanning. Dit komt het milieu en uw veiligheid ten goede.

Door technieken te gebruiken zoals uitdeuken zonder spuiten kan ook veel worden bespaard. Met deze techniek kunnen kleine deukjes makkelijk worden hersteld zonder dat de auto geschuurd of gespoten hoeft te worden. Dit werkt uiterst efficiënt en is een veel goedkopere manier

Voor de grotere schade’s hebben we in onze werkplaats de juiste gereedschappen, schuurmaterialen en professionele spuitcabine ’s tot onze beschikking zodat wij een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Het plaatwerk, plamuren, schuren en spuiten word gedaan door goed opgeleid personeel met jaren lange ervaring.

Galerij

Werk in uitvoering

Een kleine greep uit onze behandelingen

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadespecialist J.P. Mourits B.V.

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadespecialist J.P. Mourits B.V.

Colorlib Template
Schadeherstel

Autoschadespecialist J.P. Mourits B.V.